اخبار صنفی – تنها چند شب دیگر به یلدا مانده و شهروندان در تب و تابِ بالا بودن قیمت ها با درنظرگرفتن جیبشان نیم نگاهی هم به اقلامی دارند که از دیرباز، پای سفره چله نشینی یکی از باستانی ترین آیین های سرزمینشان بوده. غلامرضا خدامی، رئیس اتحادیه خشکبار و آجیل فروش تهران از اعضا و واحدهای صنفی خود، خواسته است که نهایت همراهی را با هم میهنان شریف کشورمان داشته باشند تا خانواده ها بتوانند در کنار عزیزانشان، بلندترین شب سال را به خوشی سپری کنند.
غلامرضا خدامی، رئیس اتحادیه صنف خشکبار و آجیل فروش تهران در روزهای منتهی به شب یلدا ضمن تشریح بازار آجیل و خشکبار در پایتخت به توضیحاتی در خصوص قیمت و برنامه های اتحادیه خود برای ممانعت از هرگونه کمبود در بازار و دسترسی همه اقشار، پرداخته است.
خدامی با بیان اینکه کمبود خاصی در زمینه خشکبار نداریم به موارد استثنائی اشاره کرده و خبر داده رایزنی های لازم جهت واردات( یا تهاتر کالا به کالا) چند مورد از محصولات با تعرفه مناسب در حال انجام است.
به گفته رئیس اتحادیه صنف خشکبار و آجیل فروش تهران، آجیل یلدا، آجیلی ترکیبی شامل میوه های خشک، مغزها، پسته و غیره بوده که از تنوع خاصی برخوردار است.
خدامی حداکثر قیمت آجیل ممتاز شب چله(یلدا) بدون نخودچی و بادام زمینی را مبلغ هفتصدهزارتومان برآورد کرده و با توجه به اینکه نوع، مقدار و درصد اجناس به کار رفته در آجیل، تعیین کننده قیمت واقعی آن است، توضیح داده است که بعضا برخی برای شکستن قیمت به شکل سلیقه ای عمل کرده و از نخودچی و بادام زمینی و میوه خشک های ارزان قیمت استفاده و برخی هم با استفاده از مغز فندق، بادام هندی و میوه های با کیفیت اقدام به تهیه آجیل می کنند.
بر همین اساس و با توجه به اهمیت موضوع، رئیس اتحادیه صنف خشکبار و آجیل فروش تهران از کسبه و اعضا صنف آجیل فروش، خواسته است که «با توجه به درصد و کیفیت اجناس به منظور رعایت انصاف و مشتری مداری، نهایت همراهی را با هم میهنان شریف و عزیز کشورمان داشته باشند تا ان شاالله همه خانواده ها در کنارهم جشنِ بزرگترین شب سال را به خوشی سپری کنند.»