تاریخ : یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024
4
کی گفته یک بام ودوهوا در اصناف نداریم

مصوبه کمیسیون نظارت برای دونفر با شرایط یکسان؛یکی عزل ودیگری بماند،چرا؟

  • کد خبر : 1724
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۶
مصوبه کمیسیون نظارت برای دونفر با شرایط یکسان؛یکی عزل ودیگری بماند،چرا؟
اگر کسی در اصناف می خواهد نمونه عینی دیدگاه اعضای کمیسیون نظارت بر اصناف با شرایط مشابه برای دو نفر را ببیند این خبر را بخوانید.

کمیسیون نظارت بر اصناف شهرستان اندیمشک برای عضو متخب هیات رئیسه اتاق اصناف این شهرستان با شرایط بسیار مشابه دو مصوبه قابل تامل داشته است.

پرده اول

آقای اعظمی دارش تقریبا از سال ۸۳تا ۹۹ رییس اتحادیه جوشکاران بود وبصورت متوالی در هیات رییسه اتاق اصناف حضور داشتهاست. وی در سال ۹۹بدلیل حضور همزمان در شورا و اتاق و عدم استعفا از یک طرف توسط کمیسیون نظارت اسقاط شرایط می گردد.
در سال ۱۴۰۱ حدود ۵۲ عضو اعضای فروشندگان خودرو از اتحادیه املاک تفکیک با تاسیس اتحادیه فروشندگان خودرو در انتخابا ت هیات مدیره اتحادیه فروشندگان خودرو شرکت کرده و رییس اتحادیه می شود. علی رغم نامه یکم شهریوردبیرخانه هیات عالی و نامه کمیسیون بازرسی اتاق جهت اعمال ماده ۳۵ در خصوص افرادی که بیش از دو دوره در هیات رییسه اتاق اصناف ومجمع سابق عضو بودند نمی توانند در انتخابات هیات رییسه اتاق اصناف داوطلب شوند هیات اجرایی انتخابات شهرستان اندیمشک توجهی به بخشنامه دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف نکرد وایشان هم برنده انتخابات است.
این در حالی است که نسبت به حضور وی در هیات رئیسه دور سوم اتاق اصناف شهرستان اندیمشک اعتراض شده است .

پرده دوم
این بار آقای اعظمی دارش که خیالش از ماندن در هیات رئیسه اتاق اصناف راحت شد از بهروز دهقانی فر عضو هیات رئیسه اتاق اصناف اندیمشک ورئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه شکایت به نزد کمیسیون نظارت برد. البته که در همان ابتدا رای قابل پیش بینی است. نخوانده می توان گفت که دهقانی فر اسقاط شرایط دارد چون رئیس شکایت کرد. اما چرایی آن خیلی جالب است.
بهروز دهقانی فر در اولین دوره نایب رئیس اتحادیه الکتریک و تلفن همراه بود که بعد ازمدتی رسته تلفن همراه از این اتحادیه جدید شد ویک اتحادیه جدید تشکیل شد که هویت جدیدی پیدا کرد. دهقانی فر هم دو دوره در انتخابات اتحادیه جدید شرکت کرد وبه عنوان رئیس اتحادیه انتخاب شد که الان دور دوم ریاست بر این اتحادیه است.
وی با این عنوان در انتخابات هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان اندیمشک در شهریورماه امسال شرکت کرد و رای آورد. اما جالب اینجاست که کمیسیون نظارت بر اصناف شهرسان اندیمشک دهقانی فر را مشمول تبصره یک ماده ۲۲ قانون نظام صنفی تشخیص داد واسقاط شرایط وی را با کد مصوبه ۲۱۷۰۹۱تصویب کرد وبه کمیسیون نظارت بر اصناف اهواز فرستاد تا تصویب کند.

واما بعد
واقعا یک بام ودوهوا به این مشهودی ندیده بودید.
آقای رییس سازمان صمت اهواز ، اگر آقای اعظمی دارش به صورت متناوب هم از سال ۸۳ رییس مجمع وریس اتاق اصناف بوده باشد بازهم مشمول ماده ۳۵ قانون نظام صنفی است چگونه می شود هیات اجرایی وکمیسیون نظارت ایشان را تایید می کند؟
نکته دیگر و مهمتر اینکه بالاخره آقای اعظمی دارش از سال ۸۳ رئیس یک اتحادیه بود که به عنوان ریاست مجمع واتاق اصناف برگزیده می شد . چطور وی که امسال تعداد ۵۱ نفر را از یک اتحادیه جداکرده وبه عنوان یک اتحادیه جدید کد آیسیک ازسامانه ساران گرفته است را دارای شخصیت حقوقی جدید تشخیص دادید و بعد از نزدیک به دو دهه ریاست یک اتحادیه بستر حضورشان را در اتحادیه دیگر فراهم کرده وتایید کردید ولی دهقانی فر که اتحادیه جدید با هویت وکد آیسیک جدید را مشمول تبصره یک ماده ۲۲ قانون نظام صنفی تشخیص دادید؟
لطفا در وزار ت صمت ومرکز حراست وسازمان صمت استان خوزستان یکی جواب بدهد در کمیسیون های شهرهای این استان چگونه به راحتی در وضعیت مشابه دو مصوبه متضاد هم مغایر قانون تصویب می شود؟ از انجایی که این مصوبه باید در دبیرخانه هیات عالی نظاربراصناف تاییدیه بگیرد کارشناسان دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان های صنفی کدامیک را مغایر قانون تشخیص دادند؟

لینک کوتاه : https://akhbaresenfi.ir/?p=1724

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. از این خبر مطمئن هستید؟؟؟؟؟؟؟

  2. سلام
    هردونفری که در متن خبر ازشون اسم بردید توسط کمیسیون نظارت اسقاط شرایط اعلام شده اند

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.