بر اساس دادههای دیفایلاما، ارزش کل سرمایههای قفلشده در پروتکل کرو فایننس طی ۲۴ ساعت، حدود ۵۰ درصد کاهش یافت و از ۳.۲۶میلیارد دلار در ۳۰ ژوئیه (۸ مرداد) به ۱.۷۳۱میلیارد دلار رسیده است. دلیل این سقوط را میتوان به اکسپویتی نسبت داد که باعث افزایش ترس از انحلال و ناتوانی در پرداخت مطالبات توسط این پروتکل شده است. طبق برخی از برآوردها، حدود ۷۰میلیون دلار از حداقل ۴ استخر نقدینگی در کرو فایننس به سرقت رفته است.
به گزارش اخبار صنفی و به نقل از کوین دسک، به دنبال هک شدن و ضرر بالقوه ۱۰۰ میلیون دلاری صرافیهای غیرمتمرکز کرو فایننس (Curve Finance)، معاملهگران علاقه بیشتری به توکن یونی سواپ (UNI) نشان دادهاند.
طبق گزارشها، نرخهای تامین مالی یا فاندینگ ریت (Funding Rate) در قراردادهای آتی دائمی مرتبط با توکن یونی سواپ به ۱۹ درصد نرخ سالانه افزایش یافته که نشاندهنده برتری در قیمت قرارداد و این باور است که این توکن پس از هک شدن و ضرر چند میلیون دلاری کرو فایننس، سهم بیشتری از بازار را به دست خواهد آورد. نرخ مثبت فاندینگ ریت نشان میدهد که معاملهگرانی که موقعیتهای خرید اهرمی دارند، بر بازار مسلط هستند و مایلند برای باز نگهداشتن موقعیتهایشان، هزینه باز نگه داشتن معامله فروش خود را بپردازند.
در مقابل، قیمت CRV، توکن بومی کرو فایننس با کاهش بیش از ۱۵ درصدی، سطح ۰.۶۳ دلار (در زمان نگارش این خبر) را تجربه کرد. با این وجود، بازار آتی دائمی برای توکنهای CRV و آوه (AAVE)، یک ارز دیجیتال دیگر که تحت تأثیر سوءاستفاده ۱۰۰ میلیون دلاری قرار گرفته است، هیچ نشانهای از وحشت میان سرمایهگذاران خود ندارد و نرخ تامین مالی همچنان مثبت است.
به نظر میرسد معاملهگران به جای فروش این توکن، بر روی جابجایی موقعیتهای معاملات از نظر ارزش کل قفلشده، تمرکز بیشتری دارند.
پس از هک شدن و ضرر چند میلیون دلاری، ارزش کل قفلشده در کرو فایننس از ۳.۲ میلیارد دلار به ۱.۸ میلیارد دلار کاهش یافت، در حالی که ارزش کل قفلشده یونی سواپ در حدود ۳.۸ میلیارد دلار ثابت ماند و و این نرخ برای آوه از ۵.۸۵ میلیارد دلار به ۵.۳۷ میلیارد دلار افت کرد.
معاملهگران پیشبینی میکنند که یونی سواپ میتواند از این وضعیت موجود سود ببرد و سهم بیشتری از بازار را در فضای صرافیهای غیرمتمرکز به دست آورد.
سقوط یک میلیارد دلاری ارزش کل سرمایه قفلشده کرو فایننس بهدنبال اکسپویت اخیر آن
بر اساس دادههای دیفایلاما، ارزش کل سرمایههای قفلشده در پروتکل کرو فایننس طی ۲۴ ساعت، حدود ۵۰ درصد کاهش یافت و از ۳.۲۶میلیارد دلار در ۳۰ ژوئیه (۸ مرداد) به ۱.۷۳۱میلیارد دلار رسیده است. دلیل این سقوط را میتوان به اکسپویتی نسبت داد که باعث افزایش ترس از انحلال و ناتوانی در پرداخت مطالبات توسط […]
لینک کوتاه : https://akhbaresenfi.ir/?p=3220
- ارسال توسط : مدیریت سایت
- 183 بازدید
- بدون دیدگاه