• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
2

راههای بروزرسانی پروانه‌های صنفی اعضاء هیات مدیره تشکل‌های صنفی

  • کد خبر : 4788
  • ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹
راههای  بروزرسانی پروانه‌های صنفی اعضاء هیات مدیره تشکل‌های صنفی

اخبار صنفی -ازجمله دردسرهای هیات مدیره اتحادیه های صنفی در کشور این است که به هنگام نزدیک شدن به انتخابات با چالش بروز رسانی پروانه کسب رو به رو می شوند.اما باید چکار کرد؟ سامانه نوین اصناف راههای بروزرسانی پروانه‌های صنفی اعضاء هیات مدیره تشکل‌های صنفی را کامل تشریح کرد که اگر طبق روش،های زیر […]

اخبار صنفی -ازجمله دردسرهای هیات مدیره اتحادیه های صنفی در کشور این است که به هنگام نزدیک شدن به انتخابات با چالش بروز رسانی پروانه کسب رو به رو می شوند.اما باید چکار کرد؟
سامانه نوین اصناف راههای بروزرسانی پروانه‌های صنفی اعضاء هیات مدیره تشکل‌های صنفی را کامل تشریح کرد که اگر طبق روش،های زیر عمل کنند با خیالی آسوده می توانند در انتخابات شرکت کنند.

✅ *۱- تعریف شاخص جدید در ارزیابی ادارات صمت استانی و شهرستانی*
یکی از وظایف کمیسیون‌های نظارت، مانیتورینگ تشکل‌های صنفی و نظارت بر عملکرد تشکل‌های صنفی است. بنابراین می‌توان شاخص جدیدی تعریف نمود که تعداد اعضاء هیات مدیره تشکل‌های صنفی که فاقد پروانه هستند، جزو شاخص‌های ارزیابی باشد. به میزان تعداد اعضاء فاقد پروانه صنفی معتبر، رتبه سازمان مربوطه کاهش داده شود.

✅ *۲- ارسال اخطاریه‌ی تمدید برای اعضاء هیات مدیره دارای پروانه صنفی فاقد اعتبار*
می‌توان به صورت سیستمی به اعضاء هیات مدیره که فاقد پروانه صنفی معتبر هستند، اخطاریه‌ی پیامکی ارسال نمود. در صورت عدم تمدید در مهلت مقرر، به صورت سیستمی عملیات اسقاط شرایط یا غیرفعال شدن عضو هیات مدیره انجام شود و در اولین جلسه کمیسیون نظارت، اسقاط شرایط صورت پذیرد.

✅ *۳- عدم ارائه خدمت از سوی کمیسیون‌های نظارت و اتاق‌های اصناف به اتحادیه‌هایی که دارای عضو هیات مدیره فاقد پروانه معتبر هستند*
کمیسیون‌های نظارت خدمات مختلفی نظیر تصویب اعطاء رسته یا حق عضویت‌های سالیانه دارند. کمیسیون‌های نظارت می‌بایست از ارائه خدمت به این قبیل اتحادیه‌ها خودداری نمایند تا در مهلت مقرر، عضو یا اعضاء هیات مدیره نسبت به تمدید پروانه صنفی خود و اعلام به کمیسیون نظارت و دریافت اعتبارنامه با شناسه صنفی معتبر اقدام نمایند.

✅ *۴- تصویب بخشنامه سراسری توسط دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور*
با توجه به جایگاه نظارتی دبیرخانه، کلیه‌ی موارد مذکور می‌تواند در قالب یک بخشنامه سراسری توسط دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور تهیه و برای اجرا، به سراسر کشور ابلاغ گردد.

✅ بالتبع انجام امور مذکور توسط نهادهای نظارتی اصناف، منجر به افزایش اعتماد و رضایتمندی کسبه و تشکل‌های صنفی کشور می‌گردد. کسبه انتظار دارند در اجرای امور نظارتی، تفاوتی بین کسبه عادی با کسبه‌ای که عضو هیات مدیره اتحادیه شده‌اند، وجود نداشته باشد. ایجاد این توازن و تولید رضایتمندی، از جمله وظایف دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور است.

لینک کوتاه : https://akhbaresenfi.ir/?p=4788

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.