• امروز : پنج شنبه - ۹ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 31 July - 2025
0
رییس اتحادیه کباب و حلیم تهران:

کباب سنتی ایران سالم ترین غذای کشور؛ گره خوردن تاریخ اصناف به کباب ایرانی

  • کد خبر : 5595
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
کباب سنتی ایران سالم ترین غذای کشور؛ گره خوردن تاریخ اصناف به کباب ایرانی

اخبار صنفی، کباب غذای محبوب تمام ایرانی هاست و به همین دلیل در همه شهرها و بسیاری از روستاها کبابی شغل اصلی عده ای از مردم شده است. حسین محمدی رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم تهران که با بیش از ۱۵ سال فعالیت در این سمت حالا دیگر در عین جوانی مدیری با تجربه […]

اخبار صنفی، کباب غذای محبوب تمام ایرانی هاست و به همین دلیل در همه شهرها و بسیاری از روستاها کبابی شغل اصلی عده ای از مردم شده است.
حسین محمدی رئیس اتحادیه صنف کبابی و حلیم تهران که با بیش از ۱۵ سال فعالیت در این سمت حالا دیگر در عین جوانی مدیری با تجربه صنفی است، در خصوص غذای کبابی می گوید: کباب غذای سنتی ایرانی در جهان شناخته می شود به دلیل اینکه سالم ترین و خوشمزه ترین غذا است.
رییس اتحادیه کباب و حلیم تهران تاکید می کند: اینکه برخی ها برای کسب سود بیشتر و زودتر با مواد اولیه ناسالم غذای به نام کباب به مردم می دهند را نباید به حساب کاسبان واقعی و قدیمی وجوان این صنف نوشت.
محمدی می افزاید: صنف کبابی از قدیم الایام در میان بازاریان و اصناف، شغلی شریف و با ارزش بوده است.
حسین محمدی در پایان می گوید: شغل کاسبی و صنفی هم مثل کبابی در تاریخ اقتصاد کشور تاثیر گذار است به همین دلیل عده ای ناسالم با عملکرد منفعت طلبانه ناسالم موجب شدند تا نگاه ها به اصناف کمی تغییر کند.

لینک کوتاه : https://akhbaresenfi.ir/?p=5595

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.