اخبار صنفی- حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران از عدم تاثیر هوش مصنوعی بر صنف خود میگوید: جالب است بدانید تنها جایی که هوش مصنوعی نمیتواند تاثیر بگذارد، صنعت غذاست.
ایجمله شاید کمی دور ازذهن واز نظر خیلی ها اغراق باشد اما تا الان که این جمله واقعیت پیدا کرد. چه بخواهیم وچه نخواهیم هوش مصنوعی نتوانسته حریف غذای سنتی ایرانی شود.
حسین محمدی، رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران با اشاره به انچه که در روند کاری اتحادیه ها مشاهده می شود می گوید: شناخت موثر اتحادیه ها در رابطه با نیازها، مشکلات و اقدامات لازم برای رفع اشتباهات و بهبود وضعیت صنف می تواند گام موثری در جایگاه و رفع چالش های متعدد آنها باشد. در این میان مهم این است که قدرت اجرایی اتحادیه ها حفظ شود. اینکه هر چند وقت یکبار شاهد باشیم که از قدرت اجرایی اتحادیه کم شود یک موقعی متوجه می شویم که واحدصنفی دیگر به حرف هیچ کسی گوش نمی دهد.
وی در خصوص نظارت اتحادیه ها بر عملکرد اعضای زیرمجموعه صنف می افزاید: تجربه، تخصص و مهارت هر کدام از اعضای هیئت مدیره اتحادیه ها در کنار یکدیگر می تواند این فرصت را ایجاد کند تا بر عملکرد صنف خود بیشتر اشراف داشته و نظارت نمایند.
محمدی با اشاره به تاثیرات قانون جدید و اصلاح شده نظام صنفی می گوید: حتی همین قانو ن را شفاف ودقیق اجرا کنند بازهم راضی هستیم. اتحادیه ها بهترین کارشناسان را در اختیار دارند؛ لذا کافی است سازمان ها بخواهند در موضوعات و تصمیمگیریها از ایده ها و کارشناسی های اتحادیه ها بهره ببرند.
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران تاکید می کند: اصناف بارها اعتماد و وفاداری خود را به دولت و نظام نشان داده اند، اما متاسفانه در تصمیم سازی ها وتصمیم گیری ها ای اقتصادی واجتماعی وحتی در تصمیم گیری برای اصناف هم از اصناف کسی حضور ندارد.
رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران، میگوید که «ما تمام تلاش خود را کردهایم تا بالارفتن قیمتها تاثیری بر مشتری و میزان استفاده او از غذاهای سنتی نداشته باشد؛ چرا که هم حفظ سنت و اصالت برایمان مهم است و هم نمیخواهیم این غذاهای مقوی که سرشار از حس نوستالژی برای ایرانیها هستند از سفره مردم حذف شوند برای همین با اقدامات مختلف مانع از بالا رفتن قیمتها به شکل نجومی-آنچه در همه موارد دیگر اعم از غذایی و غیره رخ داده- در صنف خود شدهایم.
رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران به سراغ هوش مصنوعی میرود و میگوید: امروز هوش مصنوعی همه دنیا را در نوردیده اما جالب است بدانید تنها جایی که نمیتواند تاثیر بگذارد، صنعت غذاست.
حسین محمدی می گوید:
هوش مصنوعی حریف غذای سنتی ایرانی نیست
اخبار صنفی- حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز تهران از عدم تاثیر هوش مصنوعی بر صنف خود میگوید: جالب است بدانید تنها جایی که هوش مصنوعی نمیتواند تاثیر بگذارد، صنعت غذاست. ایجمله شاید کمی دور ازذهن واز نظر خیلی ها اغراق باشد اما تا الان که این جمله واقعیت پیدا کرد. چه […]
لینک کوتاه : https://akhbaresenfi.ir/?p=5402
- ارسال توسط : مدیریت سایت
- 20 بازدید
- بدون دیدگاه