• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
0
اتاق اصناف ساوه میزبان اصناف استان مرکزی بود

لزوم افزایش حق عضویت اتحادیه‌ها/ پیشنهاد اتاق اصناف ایران برای استفاده از پنل‌های خورشیدی در واحدهای صنفی

  • کد خبر : 5334
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۱۶
لزوم افزایش حق عضویت اتحادیه‌ها/ پیشنهاد اتاق اصناف ایران برای استفاده از پنل‌های خورشیدی در واحدهای صنفی

اخبار صنفی – قاسم نوده‌فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران، در نخستین همایش استانی روسای اتاق‌های اصناف و ادارات صمت استان مرکزی به مسائل و چالش‌های حوزه اصناف و تولیدکنندگان خرد اشاره کرد و گفت: بیش از ۳ میلیون واحد صنفی و ۶۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک در کشور فعال است که در حال حاضر با […]

اخبار صنفی – قاسم نوده‌فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران، در نخستین همایش استانی روسای اتاق‌های اصناف و ادارات صمت استان مرکزی به مسائل و چالش‌های حوزه اصناف و تولیدکنندگان خرد اشاره کرد و گفت: بیش از ۳ میلیون واحد صنفی و ۶۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک در کشور فعال است که در حال حاضر با مشکلات بسیار زیادی روبرو هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، وی افزود: تولیدکنندگان خرد نقش کلیدی در چرخش چرخ‌های صنایع کشور دارند و بخش قابل توجهی از قطعات مورد نیاز صنایع را تولید میکند این در حالی است که در اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان کوچک و صنایع تفاوت‌های بسیاری وجود دارد.
نوده فراهانی

وی به موضوع حق عضویت اتحادیه‌ها اشاره کرد و تصریح کرد: سال‌هاست که حق عضویت اتحادیه‌ها افزایش پیدا نکرده است، این در حالی است که درآمد و هزینه‌های جاری اتاق‌های اصناف از طریق حق عضویت اتحادیه‌ها تأمین می‌شود لذا تقاضا داریم تا با افزایش حق عضویت اتحادیه‌ها گامی در جهت بهبود ارائه خدمات اتاق‌های اصناف برداشته شود.

وی به موضوع ناتراری انرژی و قطعی‌ها برق نیز اشاره کرد و گفت: اگر چاره‌ایی برای این موضوع اندیشیده نشود، بسیاری از واحدهای صنفی و تولیدی نابود خواهند شد.

رئیس اتاق اصناف ایران پیشنهاد داد: طی نامه‌ایی که به وزیر نیرو ارسال کرده‌ایم، در خواست کردیم تا برای استفاده واحدهای صنفی از پنل‌های خورشیدی بستری فراهم شود تا فعالان صنفی بتوانند با نصب این پنل‌ها بر روی سردر واحد صنفی، برق مورد نیاز خود را تأمین کنند.

وی همچنین از دخالت‌های ارگان‌های دیگر در حوزه اصناف گلایه کرد و افزود: در حال حاضر ما با سه قانون در حوزه اصناف شامل قانون نظام صنفی، درگاه ملی مجوزها و قانون کسب‌وکار مورد اختلاف روبرو هستیم که مشکلات عدیده‌ایی را برای اصناف ایجاد کرده است؛ برای مثال در قانون درگاه ملی مجوزها پروانه کسب برای اماکن مسکونی نیز صادر می‌شود حال آنکه در قانون نظام صنفی، مجوزی برای کسب و کار در محل مسکونی صادر نمی‌شود.

نوده‌فراهانی در پایان بر ضرورت کاهش فاصله میان مردم و مسئولان تأکید کرد و گفت: متاسفانه مردم و مسئولان از یکدیگر دور شده‌اند و لازم است تا مسئولان با کاهش این فاصله، با شرایط و معیشت مردم بیشتر آشنا شوند.

معاون توسعه بازرگانی وزارت صمت، در نخستین همایش استانی روسای اتاق‌های اصناف و ادارات صمت استان مرکزی: مشکلات استان از طریق مسئولان استانی مطرح شود

سید داود موسوی، معاون توسعه بازرگانی وزارت صمت، در نخستین همایش استانی روسای اتاق‌های اصناف و ادارات صمت استان مرکزی بر اهمیت تعامل، هماهنگی و بهبود روندهای تنظیم بازار تأکید کرد.
سید داود موسوی، معاون توسعه بازرگانی وزارت صمت
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، سید داود موسوی گفت: در حوزه تنظیم بازار، جلسات منظمی برگزار می‌شود و انتظار داریم مشکلات استانی از طریق مدیران هر استان به اطلاع مسئولان وزارتخانه برسد.
وی افزود: بیشتر اقلام و کالاهای کشاورزی و مواد اغذایی با وزارت جهاد کشاورزی مرتبط است و در صورت کمبود کالا و مشکلات تامین همکاران وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه ورود پیدا می کند.
موسوی همچنین با اشاره به هماهنگی خوب بین دستگاه‌های اجرایی در سطح استان ،تاکید کرد چنانچه مواردی قابل طرح در سطح کشور وجود دارد باید از طریق استان منعکس شود.
همچنین از دیگر مواردی که باید برای مصرف کنندگان در اولویت قرار گیرد و مرتبط با شرح وطایف معاونت توسعه بازرگانی وزارت صمت می باشد موضوع خدمات پس از فروش ؛گارانتی و وارانتی می باشد که اقدامات لازم در این حوزه در حال انجام است
وی درباره قانون نظام صنفی و تفسیرهای مختلف برخی مواد قانونی گفت: باید در موارد اختلافی کمیته‌ای تشکیل شود تا موارد تفسیر دوگانه شناسایی و تعیین تکلیف شود
وی افزود: از جمله دیگر مشکلات حوزه اصناف اختلاف در میزان مالیات قابل پرداخت در مقایسه با میزان درصدهای سود مصوب است
وی تاکید کرد: برخی اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع تجارت و سامانه انبارها باید به‌روزرسانی شود و کارگروهای لازم تشکیل شده و چنانچه چالشی در این خصوص وجود دارد باید منعکس گردد.
وی در پایان بر لزوم برنامه ریزی برای انتخاب واحدهای صنفی برتر؛ اتحادیه ها ؛اتاقهای اصناف تاکید داشتند.
از جمله موارد دیگر ضرورت برگزاری منظم جلسات کمیسیون نظارت ،بروزرسانی قیمت کالا و خدمات صنفی می باشد

لینک کوتاه : https://akhbaresenfi.ir/?p=5334

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.