سیدحسین سادات حسینی، رئیس اتحادیه صنف دستگاههای مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران، آیفوندوستها را را با یک واقعیت غمانگیز مواجه میکند؛ ایرانیها جنسهای خراب و معیوب تمام دنیا را خریداری کرده، در کشوری مثل دبی تعمیر کرده و به عنوان جنس نو به هموطنانمان میفروشند.
در روزگار تب داغ آیفون اگر شما هم از دوستداران این برند جذاب و محسورکننده هستید و از قضا آیفونهای ۱۳ پرو و ۱۳ پرومکس در دست دارید، هیچ میدانید اینها جنسهای خرابی هستند که از کل دنیا خریداری شده، در دبی جمع و جور و جعبهسازی شده و بعد به اسم نو و البته با قیمت نو به شما فروخته می شوند تا از داشتنش خشنود هم شوید!
این یک مسئله مهم در حوزه دستگاههای ارتباطیست که متاسفانه بر جامعه ما سیطره انداخته و سیدحسین سادات حسینی، رئیس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران با افشای این موضوع قصد دارد مانع از رسیدن جنس معیوب و خراب به دست هموطنانش باشد.
چالش منفک بودن فروش تلفن همراه از خدمات آن
رئیس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران در خصوص یکی از چالشهای اساسی صنف خود به پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف تهران، میگوید: منفک بودن فروش تلفن همراه از خدمات تلفن همراه یکی از چالشهای این صنف است.
حسین سادات حسینی، معتقد است: اتحادیه دستگاههای مخابراتی تمام رستههای موبایلی و مخابراتی ایران را داراست و این بسیار موضوع مهمی است که در همه شهرهای کشور، فروش تلفن همراه و خدمات تلفن همراه زیرمجموعه اتحادیه دستگاه مخابراتی است و فقط در تهران این اتفاق نیفتاده است. با ایجاد یکدستی در فروش و خدمات تلفن همراه، سردرگمی که فعالان مرتبط دارند، سردرگمی که مردم بابت به مشکل خوردن شکایاتشان دارند و سردرگمی که اعضا بابت مالیاتشان دارند، تمام این ها حل میشود.
چیزی که به ضرر هموطنانمان تمام میشود
اما موضوع مهم دیگری که رئیس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران به آن اشاره میکند، میتواند در حد یک هشدار جدی برای مردم باشد با این توضیح که «واردات گوشیهای آیفون ۱۴ و ۱۵ محدود شده و به عنوان قاچاق محسوب میشود به همین دلیل آیفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرومکس در بازار فروش میرود و تمام این آیفونها در اصطلاح، لیبل خورده یا رفرش هستند به این معنا که گوشیهای تعمیری هستند که از کشورهای دیگر، جعبهسازی و تعمیر شده و در ایران به عنوان نو فروخته می شوند و به دست مشتری میرسند و این هیچ چیزی ندارد مگر ضرر مشتری و ضرر هموطن ایرانی.»
سادات حسینی، معتقد است که این اتفاق باعث شده ایرانیها جنسهای خراب و معویب تمام دنیا را بخرند، در کشوری مثل دبی تعمیر کنند و به هموطنانمان بفروشند.
اتفاقی که نمیتوان به همین سادگی از کنار آن گذشت و ضرورت توجه مسئولان و شهروندان را ضمن آگاهی بخشی و اطلاعرسانی در این زمینه را میطلبد.