اخبار صنفی – یک کیف پول غیرفعال که در سال ۲۰۱۵ تعداد ۸ هزار اتر (۱۴.۸ میلیون دلار) اتریوم خریداری کرده بود، بیدار شده و وجوه خود را به آدرس دیگری منتقل کرده است. این کیف پول ابتدا یک تراکنش آزمایشی با یک اتر (۱۸۴۵ دلار) انجام داد و سپس ۷۹۹۹ اتر باقیمانده را به آدرس ارسال کرد. در سال ۲۰۱۵ صاحب این کیفپول بابت هر اتر ICO حدود ۰.۳۱ دلار یا در کل فقط ۲۵۰۰ دلار هزینه کرده بود. این بدان معناست که مالک این کیفپول ۵۹۱ هزار درصد سود را تجربه میکند.
به گزارش اخبار صنفی به نقل از کوین تلگراف، یکی از کیف پولهای قدیمی اتریوم که ۸,۰۰۰ واحد اتر را با شرکت در عرضه اولیه آن در سال ۲۰۱۵ به دست آورده بود، بعد از ۸ سال دوباره فعال شده و تمام توکنهای خود را به یک کیف پول جدید انتقال داده است.
این سرمایهگذار اترهای خود با قیمت ۰.۳۱ دلار خریده بود و ارزش اولیه سرمایهگذاری او به ۲,۵۰۰ دلار میرسید. با این حال، ارزش این اتریومها در حال حاضر به ۱۴.۷ میلیون دلار رسیده و سودی ۵۹۰,۰۰۰ درصد را برای او به ارمغان آورده است. هرچند که دلیل این انتقال هنوز مشخص نشده است؛ برخی ادعا کردهاند که او سعی داشته کیف پول لجر خود را بهدلیل ارتقا جدید و بحثبرانگیز آن تغییر دهد.
گفتنی است که فعالیت نهنگهای قدیمی اتریوم در ماههای اخیر افزایش یافته است. برای مثال، در ۲۴ آوریل (۴ اردیبهشت) کیف پول دیگری که ۲,۳۶۵ اتریوم را در عرضه اولیه آن خریداری کرده بود، بعد از نزدیک به ۸ سال دوباره فعال شد و ۲,۳۶۰ اتریوم را به یک کیف جدید واریز کرد. در ۵ مارس (۱۴ اسفند ۱۴۰۱) هم کیف پول دیگری بعد از ۵ سال دوباره فعال شد و ۱۰,۲۲۶ اتریوم را به یک کیف پول جدید منتقل کرد. نکته جالب این جا است که حتی کیف پول جدید نیز مدتها بود که فعالیت نکرده بود.
عرضه اولیه اتریوم در دو مرحله و بین ژوئیه و سپتامبر ۲۰۱۴ (تیر و شهریور ۱۳۹۳) انجام شد و ۱۸ میلیون دلار سرمایه جمعآوری کرد. در این رویداد معاملهگران با هر بیت کوین میتوانستند ۲۰,۰۰۰ اتریوم دریافت کنند. البته بلاکچین اتریوم تا ۳۰ جولای ۲۰۱۵ (۸ مرداد ۱۳۹۴) راهاندازی نشد و سرمایهگذاران آن بیشتر از ۱ سال منتظر ماندند تا بتوانند از توکنهای خود استفاده کنند.
دلیل فعال شدن کیف پولهای غیرفعال میتواند بسیار متفاوت باشد. گاهی اوقات کیف پولهای غیرفعال به دلیل هک شدن دوباره بیدار میشوند. علاوه بر این، مالکان آنها ممکن است رمز خود را فراموش کرده و بعد از چند سال دوباره آن را بازیابی کرده باشند.
بایننس بعد از بعد از ۵ سال دوباره به ژاپن برمیگردد
بعد از پنج سال خروج از بازار ژاپن، صرافی بایننس فرایند تاسیس یک شرکت جدید و کاملا قانونی را در این کشور آغاز کرده است. این اقدام به دنبال خرید صرافی ساکورا اکسچنج بیت کوین (SEBC) در نوامبر ۲۰۲۲ (آبان ۱۴۰۱) صورت گرفته است.
به گزارش کوین تلگراف، بهعنوان بخشی از این معامله، صرافی ساکورا اکسچنج بیت کوین خدمات فعلی خود را متوقف میکند و در هفتههای آینده با نام تجاری بایننس ژاپن (Binance Japan) بازگشایی میشود.
بایننس قبلا اعلام کرده بود که وجوه باقیمانده صرافی SEBC بهطور خودکار به ین ژاپن تبدیل میشود و از ماه ژوئن (خرداد) به حسابهای بانکی کاربران منتقل میگردد. گفتنی است که طبق اطلاعیههای بایننس، این صرافی قصد ندارد خدمات مربوط به بازار مشتقات را در کشور ژاپن ارائه کند.
ژاپن یکی از اولین کشورهایی بود که مقررات ارزهای دیجیتال را معرفی کرد. همین قوانین بود که به بازیابی سریع سرمایه کاربران در شعبه ژاپنی صرافی ورکشستهشده FTX کمک کرد. مقررات دولت ژاپن صرافیهای ارز دیجیتالی را ملزم میکند تا وجوه مشتریان خود را از سایر داراییها جدا کنند.